~ i taket lyser stjärnorna

igår började jag läsa "i taket lyser stjärnorna" har precis läst ut den, trodde det ju skulle ta lite längre tid för jag brukar inte vara så bra på att  läsa böcker, hehe eftersom jag aldrig brukar läsa. men jag fastnade riktigt, har ju även sett filmen & den älskar jag!



Betyg: 4/5

Så nu behöver jag lite boktips? :)


Kommentarer
Postat av: frida

den boken är så bra! Kan rekommendera hundra åringen som hoppade ut genom fönstret och försvann, sägs var jävligt rolig. Min pojk har läst den och mamma håller på, jag ska med läsa den tänkte jag! En bok som får en att skratta tydligen :)



sV; Ja det lär det nog bli men, får väll prata gamla minnen och så för att komma igång! Inte för det är så jävla lätt att komma på några som man minns riktigt bra men, haha!



Fick du tag på henne idag eller? =) Jag är så jävla spänd på att få träffa dig och sedan få färga håret och samt få långt hår :D Haha. Tänker skit mycket på hur det kommer se ut och vad jag ska göra, locka osv. Störd jag vet! Du har sådär långt hår naturligt nu alltså? Skit fint ju! Kramar.

2010-08-02 @ 19:10:21
URL: http://fridaviktoriaa.devote.se
Postat av: frida

Den är på topplistorna så kan inte vara så svårt :D



Jaha okej! Åh, vad bra om du lyckas :) Amen jag ska färga det samtidigt som jag ska färga mitt eget, därför jag väntar med att färga mitt för att färga löshåret i samma! :) Och klippa det får jag nog be någon som kan, eller försöka själv haha!



Shit, var glad för det! Mitt hår växer sakta, vill med ha naturligt långt hår! : ) Haha, söt! Jag ville inte klippa kort men var tvungen då jag hade så slitet hår :P Kramar.

2010-08-03 @ 17:57:08
URL: http://fridaviktoriaa.devote.se
Postat av: frida

Hello? Vart har du tagit vägen? =o

Borde få ditt nummer så jag kan få tag på dig lättare :d

Inget hänt va? =o Kramar

2010-08-08 @ 15:32:36
URL: http://fridaviktoriaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0