~ fredag kväll.

nu har vi kommit hem till micke ( älsklings bror ) & ska vara här i kväll.  har börjat göra en jätte god grekisksallad med jätte god dressing till.  det blir gott & så tar vi några öl till det med.  efter vi har ätit drar vi igång guitar hero! haha var länge sen jag spelade de...  sen har vi några filmer också, så det blir nog en bra & trevlig kväll!
skriver säkert mera sen, vad ska ni göra ikväll då?  kramar


~ mitt hår då & nu.



ingen jätte skillnad jag vet, men topparna är klippta sen har jag klippt upp håret rätt så mkt, luggen håller jag på att sparar ut.  håret ser & är mkt friskare nu iaf & man ska klippa topparna ofta, var tredje månad iaf.

~ älskling & jag är nyklippta & fina!

nu är både älskling & jag nyklippta!  :)   känns jätte skönt, men var lite nervös innan jag skulle åka de blir jag jämnt när jag ska klippa mig.  klipper mig på den frisörn jag haft praktik på, iaf när jag kommer dit så ser jag min frisör som hade mig när jag var där på praktik. men hon slutade där sen pga av att hon inte orka pendla, sen fick hon barn & det vart skit tomt & tråkigt utan henne där. Så hon klippte mig idag :) wiiie love her!  så nu är jag såklart fin i håret ;) & mitt humör är på topp som ni kanske märker...   bilder kommer sen på håret & det jag köpt, har inte hunnit komma hem ännu.    Kramar

~ nu drar jag.



så nu är jag redo så ska snart åka iväg, hörs när jag kommer hem sen!
kramar

~ idag ska jag klippa mig.

ringde förut för att boka en tid. hade tur fick en idag :)
så kl fyra, men...     vet inte hur jag ska klippa mig än? :o
haha, det ordnar sig nog, litar på min frisör!
jag är väldigt noga att jag får en frisör som jag brukar ha
eller vet är bra & lyssnar på kunden.
en del frisörer klipper ju som de vill, om man säger
endast topparna, så är halva håret borta sen endå, det har jag
vart med om & det är fel!

hmm, ska jag ha lugg eller ska jag spara ut?


~ min dag.

idag vaknade jag sent, är skit trött!  nu ska jag få i mig lite frukost, sen sätta på en kanna kaffe till, dusch & göra iordning mig, ringa & beställa tid hos frisörn & handla. aa så ser min dag ut än så länge, orka planera massa, tar dagarna som de kommer!  nae  vi hörs sen   kramar


~ det sägs att ett gott skratt...

förlänger livet



...undrar isf hur länge jag kommer leva som nästan jämnt är glad!
när man är glad & skrattar smittar det av sig på andra,
så... SMILE  ;)

~ jag är en riktig kaffekärring!

nu har eve & mirran vart här ett tag.   vi har druckit många koppar kaffe & pratat om allt möjligt, ao som tjejsnack brukar vara ;)   jag måste sluta dricka så mkt kaffe, men det är ju så gottt!  & så får jag skylla på mamma :p hon brukar jämnt ha kaffe på, hela tiden! de negativa är ju att men e pissnödig hela tiden!  & attt man inte känner sig så fräsch om andedräkten efter ett tag haha...   nae nu ska jag göra iordning mig lite sen äta lite snabbt, ska gå & handla sen. 


MMM, kaffe ;)   ♥

~ Scandinavian Formula Glans Droppar



upptäckte nyss att mina älskade glansdroppar håller på & ta slut!
så det måste inhandlas snart, för den här flaskan kan jag inte leva utan.
kostar ca 80 kr, endast! & håller jätte länge.
prova den om ni inte redan gjort de...

~ vill ha...




nelly har sommarrea nu så passa på & gå in & kika innan allt är slut.

~ med kaffekoppen i min hand.

idag är jag hundfri så tänkte sova lite längre idag, men det gick ju inte har stallt in mig på en tid nu & kanske lika bra det...
jag skulle egentligen vara barnvakt idag,  men det blev ändrat.   vet inte riktgit vad jag ska göra nu.  om det inte regnar ska jag nog gå & handla lite senare.  måste beställa klipptid med!  hoppas det finns tid imorgon.
nae har inte ritktigt vaknat än, sk hälla i mig några koppar & läsa lite bloggar nu, hörs sen Pusss heeey

~

nu har jag tagit ett långt skönt bad, är helt avslappnad i kroppen & jätte trött.   min nya balsamkur gör verkligen verkan direkt & det luktar fräscht & jätte gott!   ska snart lägga mig & läsa VR som jsg köpte idag, fick med ett fint nitarmband i det. har ingen speciel tidning jag brukar läsa eller jag läser många, köper man en tidning så är ju den slutläst på en dag så...
har ni någon speciel tidning ni läser?   nu bortsta tänderna, sen i säng!       God natt

~ my darling, you are soo sweet.

jag vet inte varför men idag har jag varit jätte sugen på kinamat!   så jag sa det till älskling förut så bestämde vi att vi skulle gå ut & äta det på fredag.  så var det inget mer med de, sen drog han iväg & skulle göra nått sa inte vad, men sen iaf kommer han tillbax med en påse med... KINAMAT!!!!   sooo sweet, my darling...   nu är jag så mätt så jag tror jag ska spricka.   ska nog lägga mig i ett skumbad & tända ljus & i med en hårinpackning, de behövs så de ska jag göra!   puss på er


~ Konad nail art



de måste nog vara den bästa uppfiningen som gjorts. 
JAG VILLL HA!

~ vår pärla ;)

ja, älskling & jag har en husvagn. tyck & tänk vad ni vill, för vi tycker de e kul!  de e inte den nyaste men den e fräsch & gullig, så nu håller vi på att bygga om den lite, eller byta ut saker & göra "nyare". & jag har de roligaste jobbet att inreda den.
har vart & handlat lite idag borden & bänken ska ha marmormönster i vit & brun & luckorna & vägen så klart träfärgad, i en ljusfärg. haha aao vi får se hur dt blir när de e klart, men den kommer vara mkt finare iaf...

husvagnen har v i fått av min morfar för han har inte vart ute med den sen mormor gick bort, så vi tog emot den för skoj skull.  vi hade ju iaf inte köpt en :p  men lite kul är dt, de e nog inte så många som har husvagn i våran ålder! eller vad tror ni? :)


~ nylackade naglar.



nu har jag målat klart mina naglar, använder Mavalas lack nr 52.
måste jämnt måla mina naglar annars går de bara av, de e ju endå snyggare med lite färg så det gör ju inget ;)

~ indiskt



Har fått indiskt snacks & bröd.  väldigt gott & starkt!  men det är så de ska vara ;)
snacksen är väldigt starka med nötter & något mera, mkt gottt"
jag verkligen älskar mat & sånt från andra länder, mkt kryddor ska de vara!



~ god morgon.



God morgon!   har varit vaken ett tag nu suttit & läst igenom alla bloggar.
nae nu ska jag gå ut med bobby  pusss

~ fired up



mkt rolig komedi, sevärd!

~ photoshop.

har suttit här framför datorn hela dagen känns det som!    det jag håller på med just nu är att försöka förstå mig på photoshop, hahah antingen är jag trög eller så är det helt enkelt för komplicerat för mig.   men man måste väl hålla på att " leka " &  testa sig fram innan man lär sig något antar jag :)   vi får väl se senare hur det har gått.
nae nu ska jag forsätta hörs senare ,  pusss!


~ älskar dig.

finns det något gulligare än att få ett sånt här litet sms ibland.   specielt när man känner
att det inte är någon topp dag, så fort jag fick det här sms:et  kom ett leende fram
& det känns som ingen skulle kunna få mig på dåligt humör just nu.
några ord som är så lätta att skriva, hur kan det betyda så mkt egentligen?
det är konstigt men det är det finaste orden som man kan säga till någon & de
orden behöver man höra.


nu längtar jag till älskling slutar jobbet så jag får hålla om honom,
my baby ♥


~ segt

min data har blivit väldigt seg, vet inte varför?   iaf, har tråkigt vet inte vad jag ska göra, några förslag?   ska nog sätta mig framför photoshop & leka sen & se om man fattar någe haha :p    nae går ju media så ska väl inte ha glömt allt hoppas jag.     i morse när jag var ute med plutt, träffade vi på massor hundar, så idag har han lekt :)   en kom med en jätte stor jack russel, visste inte att de kunde bli så stora. tydligen någon långbent eller vad hon sa. roligt att träffa på andra hundar när man är ute, iaf när man har tid...   nae nu ska jag gå & värma lite soppa, eller rättare sagt varmakoppen ;)   de e så gott & det är lagom mkt & det går snabbt att bara värma upp.   
   /  Ciao

~ väckt av en stoor blöööt puss

min lilla plutt kom in till mig i morse,   när jag låg & sov som allra bäst.   vaknade av att jag vart blöt i ansiktet & där satt han brevid mig & såg hur söt ut som helst :)  han tyckte väl inte att jag skulle sova längre.   nu har jag sutit här för länge känns det som, läst igenom alla blogginlägg på bloglovin med kaffekoppen & försökt vakna till lite...   nae nu måste jag ta & gå ut med pluttten. hörs senare.

lilla sömntutan, han går det inte sova i samma rum som, han snarkar jätte högt, haha!

~ trevlig kväll.

nu har vi kommit hem igen & ska lägga oss.   de vart en trevlig kväll hos sara & göra med film & en jätte god kycklingsallad :)   så tack för allt!   imorgon har jag tänkt gå sminkshopen & kolla om de har parfymen jag vill ha & sen ska jag nog beställa klipptid. aa det måste jag för blir galen på mitt hår, de e fult & slitet & jag vet inte vad jag kan göra med det :p   det behövs toppas & tunnas ut iaf...    nae nu ska jag gå in på bloglovin & läsa vad alla har skrivit sen så ska jag stänga av & krypa ner i sängen. 
/ Godnatt!

~ martyrs



fransk rysare.   gillar man tortyr & saaw filmerna så är det en film för er.
enligt mig var filmen sjuk & jag förstår inte hur man ens kan komma på att gör sen sån här film.

~ film kväll hos sara & göran.

vart inte bara att sitta inne idag, älskling & jag är nu hos hans bror & hans tjej.   var skönt att komma hemmifrån lite.   känner mig så instängd när jag suttit hemma en hel dag.   sara håller på att göra en kycklingsallad :)
så ska vi se på en film, någon rysare kommer inte ihåg vad den heter, men älskar rysare så det blir säkert bra de!
nu ska jag vara lite social, skriver mera senare om filmen & så... ha en bra kväll.


~ kapten röd - ta inga order.


~ inköpen från i fredags.



capri- & haremsbyxor från cubus,
bh från H&M.

~ J.Lo

I New York på Edison Ballroom var det ett stort party för Jennifer Lopez som fyllde 40 år.  Hon hade en jätte fin vit klänning & vid hennes sida fanns hennes make Marc Anthony.   Latinostjärnan Ricky Martin var med & firade.



~ en lugn dag.

nu har jag precis kommit upp från ett varmt lååångt bad, så nu känner jag mig som ett russin :)   känns iaf superfräscht, ren & nyrakad ;)    nu ska jag lägga på en mask sen ska jag smörja in mig & fixa naglarna som är lite risiga just nu.  lite hemma spa idag asså,  skönt iaf & ta det lugnt & pyssla om sig själv.   snart ska jag fixa iordning lite käk med, vet inte vad som ska lagas ännu, men nåt blire iaf.

~ jackan & kavajen i höst.

                     

jackan & kavajen är båda från H&M.
de här vill jag bära i höst!

~ god morgon.

Nu har jag sutiit här ett tag & vaknat till, läst lite bloggar med kaffekoppen i min hand!  de känns som det är mkt & göra idag, men kommer inte på något annat än tvättstugan.   visst ja, måste ju beställa klipptid, har växt massa på den här tiden, växer som ogräs mitt hår!  men vet inte riktigt hur jag vill ha det än, iaf topparna måste klippas...
nae nu ska jag gå ut  med bobby, hörs sen.








~ trött efter en lång dag.

nu har jag suttit här jätte länge, tiden har bara flygit iväg & jag känner mig jätte trött nu. har läst mina bloggar på bloglovin & kollat runt på lite nya.   älskling kom precis så nu ska jag lägga mig i sängen & myyyysa:)   på tv, en familj på väg på 6an nu, den e rolig :p   tror inte jag skriver mera nu så säger god natt ifall.






~ Emma - Lee


~ Gliss Total Repair Weightless




Provade denna balsamkur idag, den var riktigt bra tycker jag!
man använder det som ett vanligt balsam, håret vart direkt mjukare & lenare.
så den är något jag rekomenderar om ni vill att håret ska se & kännas frächare snabbt!

~ min dag.

idag har vi oxå varit borta hela dagen. följde med jörgens familj till ljungsbro & gick in på cloetta :)


vi fick med oss lite från cloetta, pops & polly, den nya var jätte god! köpte även med en påse "limpor" till mamma, hennes favoriter :)
I bilen sitter Emily nöjd efter besöket på cloetta, se så fin hon är!




efter cloetta besöket åkte vi vidare till bergs slussar där vi stannade för att fika & kolla på de fina båtarna som brukar åka förbi, tyvärr så var det inte så många vi såg idag, men vi hade ju iaf tur med vädret :)




efter bergs slussar åkte jag, älskling, helén & emily till biltema. älskling går i den affären som jag i en klädaffär. jag gick & körde runt emily i den här coola bilvagnen :)



& nu är vi hemma, det känns att man har varit ute hela dagen, är jätte trött.


~ tv



sitter & kollar på hennes underbara program nu på trean.

efter det ska jag skriva om vad jag har gjort idag...

~ varit borta hela dagen.

idag har vi varit borta hela dagen.   åkte tidigt på morgonen in till stan med ett par kompisar & kom hem för ett tag sen, varit en lååång dag & den är inte slut än heller :p    i stan hittade jag ett par haremsbyxor, shorts & en bh.   skulle få min parfym av älskling med men den var slut på kicks,  förhoppningsvis finns den på sminkshopen,  escadas sommarparfym :)  den luktar ju sååå gott!      nae nu ska jag vara lite social här, skriver sen,   pusss


~

nu har jag färgat & slingat klart håret på E, vart skiiiit fint!   vi har nyss ätit tacos här & nu ska vi kolla lite tv & ta en varsin öl.  vi skulle ha sett en film på trean med tara reid, men vi såg fel vi trodde den började kl nio, så har redan gått en timme på den filmen nu, skiiit :p    skriver mera senare,   pusss


~ gliss balsamkur



köpte den här idag, är den bra någon som provat?

~ coola nappar

vi var nyss & handlade hårfärg & lite annat smått. hittade jätte fräna nappar som jag bara va tvungen att köpa till mirran :)
en var leopardmönstrad & den andra tigermönstrad, skiiitsöta!


~ nu drar jag iväg.



Nu drar jag iväg, vi hörs senare :)
Ha en bra dag!

~ drömjobbet.

de har vart en jobbig natt, har väldigt svårt att somna. men i natt stod det någon utanför & ropade på en granne mellan 1 -2 & de gjorde ju inte saken bättre.  känner mig inte så trött idag, men det ser ut på mig som jag inte sovit på en vecka eller nått :p   många koppar kaffe blire idag iaf hehe...  ahaa, ska snart till E & färga & slinga hennes hår, jag älskar verkligen hålla på med hår, brukade klippa lite smått förr med, men det var ett tag sen nu.   hade faktiskt praktik hos en frisör, tror det var nästan ett år jag var där, det var väldigt kul & klippte en kund en gång med & han vart nöööjd :)
ao, det är väl min dröm de, attt gå frisörkurs, för skolan kom jag inte in på. vad är erat drömjobb?

sliten?


~ sov så gott alla :)

nu retar älskling mig & kallar mig datanörd, haha! & så tjatar han om att jag ska stänga av datorn & gå lägga mig.
& det ska jag med för är trött!   vart ju lite depp när jag fick hem höstkatalogen redan, men kollade iaf i den idag...
nu längtar jag nästan till hösten, så fina kläder & skulle vilja ha mkt i den.   förr när jag kollade i kataloger brukade jag sätta ett litet E eller något annat på de kläder & de jag ville ha, men det har jag slutat med nu för insåg att jag nästan jämnt satt för allt :p   nu har jag blivit mera krääsen ;) haha...
nae nu märker jag att jag är lite övertrött, så nu ska jag logga ut & krypa ner under täcket intill min älskling :)

God natt

~ Jag är med & tävlar...



Nu pågår en tävling hos Julia Berg där du kan vinna en goodiebag fylld med en massa roliga saker! Reglerna är enkla, var med och tävla du med, tryck HÄR! Sponsorer för tävlingen är: Pärlsmycken, Bambubutiken, Happystore, Glamouren, Wishdesign, Blingit, Beautifulme, Karin Herzog, Girlstuff, Design Atenga, Frozza, Pay less 4 quality, Puss, Bemi Smycken, Smyckespecialisten.

~ dålig uppdatering idag, jag vet.

i början av dagen var jag på topp! allt kändes så j*vla bra utan någon anledning, allt kändes bara underbart.
sen senare mot dagen började jag känna mig tung i huvudet & jätte trött. fick sedan migrän & har legat i sängen hela kvällen, men nu är det bra igen som tur är...     har fått god hemmagjord jordgubbsaft idag, jätte gott! :)
har nyss ätit en sen kvällsmat, blåbärs smoothie. med mjölk & yoghurt, men tyckte det vart för skummigt så ska prova med bara yoghurt imorgon.

~ Emma - dagen :)

idag har jag namnsdag, inte för att det är något specielt men tack alla sötnosar som har hört av sig, visste faktiskt inte själv att det var idag! sitter & väntar på ett samtal sen ska jag gå en promenad med E.   sen resten av dagen tror jag bara jag ska ta det lugnt.  ska iaf se en film jag fått hem, fired up, hört den ska vara helt ok :)  jag är ju lättroad & inte så kräsen så kommer säkert att gilla den.   nae nu ringde de precis här så ska dra mig nu. uppdaterar mera senare :)

~ trött.

då var änu en dag förbi & de är dax att lägga sig. jag är sjukt trött så lär säkert sova gott i natt.  idag känns det som jag har gjort massor, men så mkt är det inte. har iaf inte vart hemma. drog ju till eve vid två tiden för vi skulle gå en lång promenad & handla, men det tog ju sin lilla tid innan vi kunde gå. de har nyss flyttat in i längenheten så väntade på ett par nylackerade dörrar. men vi kom iväg sen iaf :)    ser nu att ena min arm har mer färg än den ena, från när vi satt & spelade kort förut ute på balkongen så satt jag med sol på halv mig typ, haha snyggt då!
& som vanligt när jag ska handla så glömmer jag typ alltid nått, så nu har jag skrivit upp en lite lista till i morgon igen...

• God natt, hörs i morgon

söte mirran, som håller på att bli en stor tjej :)


- bygg & inredningsprogram.

sitter & kollar på stora byggslaget som går nu på trean. tycker det är intressant & se på bygg & inredningsprogram. för jag är så dålig på & hitta på nya ideér själv. så tycker om att se såna program man kan få lite  inspiration & tips :)
mina tapeter är såå fula & gamla så att jag skäms att ta hem någon nästan, så snart ska de bort har jag bestämt!
hade tänkt måla någon cappucino färg eller liknande & en fondvägg. de får snart ta & bli de för står inte ut med mina fula tapeter, får vara ett mål till i höst eller nått. vad gör ni denna kväll ?


~ varm dag.

nu har vi suttit på balkongen hela tiden & spelat kort.  men efter ett tag vart det föör varmt där på balkongen när solen låg & stekte på oss :p   snart ska vi gå & handla oxå!
har ingen aning om vad man ska laga för mat idag heller. när det är så här varmt är det inte gått att äta varmt, tycker jag...
får bli någon sallad eller nått liknande.


~ går ut.



Nu drar jag, ska till eve, sen handla & ut & gå en sväng med eve hundarna & lilla mirran :)
vad ska ni göra idag?
hörs senare :)

~ balkongbesök.

gick nyss ut på balkongen & där satt en duva fint på balkongräcket. trodde den skulle bli rädd & flyga iväg när jag gick ut, men nej den satt kvar & tiittade på mig, vart nästan lite rädd :p haha!
pratade i telefon då & när jag la på  efter några minuter skulle jag ta kort på min nya kompis, den var bara en meter ifrån mig, men så fort jag skulle ta kortet så flög han iväg ;)

har börjat läsa intressant blogg, hon är hair & make-up artist har massa bra tips & visar sminkningar mm. http://micromiss.blogg.se/


~ höstkataloger

Är det någon mer än jag som blir depp när man får hem höstkatalogen redan nu? det är som en påminelse om att snart är sommaren slut. fick hem h&ms katalog nu, har inte kollat kläderna än, men kollade i home, där fanns det mkt jag vill ha kan jag lova! något jag måste ha som jag hitta var leopard påslakanset, såå fint! för er som inte vet så älskar jag leoparder, när jag flyttar ska jag skaffa en bengal, "leopardkatt".
nae men h&ms home fanns mkt snygga saker!



~ escada ocean lounge



Den här parfymen luktar sååå gott!
har länge velat köpt den & ska nog göra det i veckan :)

~ Godmorning

hoppas det blir fint väder hela dagen. skulle vilja ha soligt ett par dagar så man kan bada snart igen :)
jag måste gå & handla sen ja, finns knappt någon mjölk eller kaffe & det är det viktigaste som finns, det kan man inte klara sig utan. idag hade jag oxå tänkt att städa bland mina kläder,slänga de jag inte använder för det gör jag nog inte ens med hälften av mina kläder :p men jag har väldigt svårt för att slänga saker, vet inte varför? tänker för min själv nae men den här kanske jag kommer att använda någon gång, men endå så gör jag ju aldrig de, 
är det bara jag som har det problemet? :)


~ dagens slut.

då har man kommit hem igen & dagen är redan slut. det tog ett tag innan vi fick maten som killarna lagade, men det var det värt! kött, friterade potatisskivor & lökringar, mmmmm :)  sen satt vi alla framför datorn & kollade massor klipp på youtube, dygn kul hade vi!   åh kollade ju paris program, det är ju fan inte bra egentligen. varför fastnar man för serier fast det inte ens är bra? hon letar efter en bästa vän, fattar hon inte att alla där är väl bara ute efter hennes kändisskap?! men endå så måste man se program efter program bara för att se vad som händer...  som våra bästa år, det säger väl allt :)
jaja, är väl lite knasig kanske, men börjar man se något kan man inte sluta.
imorgon ska älskling & jag ha en hemma kväll, bara han & jag. aa om inte något dyker upp som det brukar göra :p

nae nu ska jag kolla lite bloggar sen ska jag krypa ner i sängen,     sov så gott alla!

~

sitter hemma hos eve, killarna är & köper mat de ska laga medans vi kollar på paris program som börjar nu :)
skriver mera sen, puuusssss

~ drar ut.

nae nu känner jag att jag suttit inne alldeles för länge!
nu ska vi dra till ett par kompisar :)
ha det så bra så länge...

~ love it

JAG ÄLSKAR MIN BLOGG
♥ ♥


Ny design

Nu har Sandra fixat min design, vad tycks?

Jag saknar dig gumman <3 // Sandra

~ tråååååkigt.

har nyss diskat undan berget med disk & nu har jag inget att göra. skulle egentligen gått till eve & ta en kaffe, men det är inte lockande att gå ut i det här vädret precis... bara öser ner & har inga bra skor heller :p
jaja, får väl hitta något att syselsätta mig här hemma tills älskling kommer hem.


~ smoothie

Smoothie med banan & apelsin.

ingredienser:
1 dl apelsinjuice, helst färskpressad
1 dl mild lättfil eller havredryck
1/2 banan

blanda allt i en mixer



~ god morgon

idag kom jag upp ur sängen rätt skapligt, hade tänkt gå & sola nu på morgonen, men det får bli senare.
den nya madrassen är helt underbar! känns som en helt ny säng :)
måste gå & handla sen med, kaninmaten är snart slut & KAFFET!!! :p

~ läggdags


ny madrass, nybädat & älskling i sängen, kan det bli bättre? :)


~ akvariumet

         Då har jag städat akvariumt lite, så de nya fiskarna tar jag imorgon ist.
vet, inredningen är inte så rolig, ska köpa lite nya grejer till akvariumet & bilderna vart väldigt suddiga tyvärr,
men det får duga :)         



    

~ Tävling.



Gå in hos Gizmo & Leeloo för att vara med & tävla!
Tävlingen pågår tills den 27:de

~ akvariumet

nu måste jag städa iordning mitt akvarium för får några nya fiskar idag :)
åh jag som har så dålig fantasi, tycker de ser likadant ut där i hela tiden, vill göra något nytt.
ska kolla runt lite & se om jag får lite inspiration...
tips på några bra sidor?


~ mina nycklar?

åhhh, så typiskt jag hittar inte mina nycklar & kommer heller inte ihåg när jag hade de sist... smart, veeeeet!
nu kan jag ju inte gå ut förns jag hittar dem heller.

Nu skulle jag verkligen vilja ha "Now you can find it" - en elektronisk sakhittare man kan ha till alltmöjligt.


~ helgen i bilder.

I stugan
( Min kusin med sin gädda. )


( min fiskerulle, sjöbjörnen! )


( min älskade Bobby Brown )


Hos eve, thomas & miranda 
( älskling & mirran )


( albino majsormen Bettan, så vacker )


( me )


( T hittade en igelkott som han mata med kattmat,haha )



~ paus

sitter som sagt & kollar på film, anna nichole smith. nu är det reklam så passar på & skriver lite.
ni som inte ser filmen missar verkligen något! den e skit bra, sitter som fast klistrad framför tvn.

skriver mera sen, pusss på er alla

~ Anna Nicole Smith


Filmen om den skandalomsusade modellen Anna Nicole Smiths liv som avled 2007, endast 39 år gammal.
Amrikanskt drama från 2007 på 5an kl.21
den ska vi se, någon mer?

~ tråk väder.

regn, regn & åter regn...
en riktigt innedag & bara ta dt lugnt, en vanlig söndag med andra ord :p
vi har nyss ätit mat & sitter  nu hemma hos eve,thomas & lilla miranda :)
kollar på The Rachel Zoe project nu på 3:an. sen ska vi spela lite kort!

~ 19 juli

en vanlig grå & seg söndag är här...
vet inte vad som händer idag, är iaf rastlös & vill göra något. några förslag? vad ska ni göra?



~ animal cops

satt & kollade på animal planet, animal cops...
jag verkligen älskar det programet. det är så fint & se alla djur som de kan rädda & adoptera bort så de får ett bra hem.
men jag förstår verkligen inte de människor som skaffar djur & misshandlar, låter de svälta eller helt enkelt överger dem.
nae fy, blir ledsen & se att det verkligen finns så grymma människor, för det finns det, över allt tyvärr...
& jag tycker helt klart att djurmisshandel ska vara högre straff på!

~ stugan

idag har vi varit i stugan hela dagen, åkte upp med älskling & hans mamma & pappa, så nu har morsan & de pratat nu också, var väl på tiden :p
älskling & jag var ute & fiskade med min kusin... & det var bara han som fick fisk! hah...
lite bilder kommer sen, nu ska jag vara lite social, är hemma hos ett par kompisar.

~ hemma hos eve

sitter hemma hos eve & kolllar tv just nu, killarna är & fiskar.
innan de drog & fiskade var det & hämtade en orm, inte vilken orm som helst, en ROSAORM!
såå jävla fin den är, bild kommer sen på den...

vi tiitade nyss på AFV ( America's Funniest Home videos ).
det är ju så jävla roligt det pogrammet, kan sitta & skratta så jag tjuter,
men fattar inte varför egentligen? små barn som ramlar & gör illa sig,
det är ju hemskt egentligen, men erkänn det ser ju så jäkla roligt ut :)

~ forgetting sarah marshall.



Dumpad.
Skit rolig film, se den!

~ en lugn & skön fredag.



Nu har jag diskat, städat, duschat & håller på att laga mat.
väntar på att eve ska höra av sig också, nu bor de ju äntligen
lite närmare oss :)
vi kanske ska grilla ikväll om det inte blir
ändrat.
vad ska ni göra denna fredag?

~ miss you



har fått ett halsband & armband efter mormor.
kommer alltid att bära de med mig,
mormor jag saknar dig



~ 17 juli

då var det fredag igen, sköönt :)
då har man haft sin vanliga morgon rutin nu, gått upp, satt på kaffe, glott på våra bästa år, ätit frukost...
nu ska jag plocka iordning lite här hemma & sen in i en dusch.


~ god natt

min dator har varit jätte seg idag, tar jätte lång tid för allt att gå in på, därför har jag inte sutit något här idag nästan...
jaja, ska lägga mig nu, ska försöka gå upp skapligt imorrn.

GOD NATT!

~ college



haha sjukt rolig film :)


~ kate hudson



hon är otroligt vacker. alla filmer jag sett med henne hitills tycker jag har varit bra, ser på en just nu, My best friends girl.

~ 16 juli

igår kom vi hem sent. vi hjälpte ett par kompisar att flytta igår & vi hann med allt :)
det är så fint i nya lägenheten, tapeterna & allt, är avundssjuk :p

usch jag längtar inte efter att flytta just nu. det är ju då man inser hur mkt skit man har sparat på sig.
&jag har en hel del jag samlat på mitg, så det kanske är dags med en flytt snart, rensa bort allt skit...


igår fyllde Julie 18 år, grattiiiiiiss!!!




~ filmdags





~ Posh blir skådespelerska

Victoria Beckham i nya "SATC"- filmen ?


den 35-åriga trebarnsmamman, fotbollsfrun & fashionistan har börjat
 ta skådespelarlektioner. hon hoppas bli så bra att hon får en roll i uppföljaren till "sex and the city"- filmen.

vad tror ni, kommer hon få rollen?

guud vad jag längtar tills filmen kommer ut,
- JAG ÄLSKAR SEX AND THE CITY!

~ days of our lives



Ny vaken, ska sätta på en kanna kaffe nu & lägga mig & kolla på våra bästa år...


~ borta bra, hemma bäst!

Nu är vi hemma igen! vi har haft det jätte trevligt, vi fick bra väder, god mat & dricka,
men nu känns det skönt att vara hemma igen...
var ute & fiskade förut innan vi drog hem, fick en riktigt stor & fin abborre!
ett halvt kilo vägde den :) det var kul...

jag är så trött så ska snart gå & lägga mig så hörs imorgon...
God natt  *

~ god morgon

Eller morgon & morgon, har varit vaken ett tag nu. Så skönt det var att vakna idag & äntligen få se att det är soool ute =)
solen har verkligen positiv verkan & man blir på bättre humör...
nu ska jag börja packa för drar snart iväg till stugan, kommer hem imorgon kväll.

»  Bröllops fest imorgon.
»  Sthlm om någon vecka





~ läggdags

Nu ska jag lägga mig & glo på tv tills jag somnar, ska upp rätt så skapligt imorgon.
Blir troligtvis att åka till stugan tills på tisdag kväll, blir bröllopsfest där på tisdag, det blir kul :)





~ skull bed

hittade en jätte bra sida nyss med massa djur saker.
den här hittade jag som jag gärna vill ha,
funderar på om man skicka efter den till bobby...

www.djurmaxi.se

























Cidinho & Doca - Rap Das Armas (Parapapapa)




Skönaste låten!

~ filmer

På smällen - komedi.
en kille & en tjej träffas på en klubb & får lite för mkt i sig, han följer med henne hem.
de är inte alls lika & lever i helt olika världar, men de ställs inför ett val att försöka att få det
funger, som alla gånger inte blir så lätt.
riktigt rolig film!








Blood & chocolate -  vargfolket, ingen tror att de finns på riktigt.
de lever med sin hemlighet & måste leva "normalt" inför människorna.
ingen har misstänkt något där de lever tills en dag en tjej träffar en kille,
en människa som skriver böcker & forskar om just vargfolket.
de blir kära men en dag upptäcker han deras hemlighet...
filmen var okej!



















~ marabou nyhet!



Eller den är ny va? jag har iaf inte sett den förut...
den är otroligt god!

~ home

Nu är vi hemma igen!
dagarna går ju såå fort, de e ju redan söndag. dagarna bara blåser förbi...
Vi har haft det riktigt bra iaf, med barnen & helén & anders & så klart lilla pucko ( katten ),
men det var synd att det var så dåligt väder, hade vart kul om man kunde vara ute & hitta på något.
vi har sett massa filmer iaf, kommer inte ens ihåg alla :p

♥ söta barnen ♥


älskling & katten ♥


~ fortfarande kvar.

skulle egentligen åkt hem idag, men vi bestämde oss för att stanna en natt till. hade inga andra planer ändå, skönt att komma bort lite med :)

igår hyrde vi film & drack lite vin & öl.
nu har nyss älskling & jag badat med massa skum & varsin öl ♥

funderar på att gå ut & äta på kina innan vi drar oss hem imorgon, dt var länge sen...

ha det bra


~ Ska bort, kommer hem i morgon.



Nu ska vi in till jörgens syster & hennes familj,
kommer hem imorgon.
Kanske inte skriver något mera idag
så ha en bra helg!

PUSSS


~ Nöjd

jag är verkligen nöjd med veet hårborttagningskrämen jag köpte, så jävla skönt att slippa skära sig på rakblad o allt, det går fort med, typ 3 min :) kan det blir bättre? naeee... :p

nu ska vi in till jörgens syster & hennes familj, kommer hem imorgon igen. lite vin & öl har vi med oss, gott gott!


är super nöjd med min nya tröja



~ min nya favorit

jag älskar mavalas nagellack, lagom storlek & många fina färger att välja bland.
det här är min nya favorit från mavala.

     nr 19  Hong Kong

~ jag älskar mina naglar








 


~ veet hårborttagningskräm

Någon som provat dessa?
man ska ha på hårborttagningskrämen i duschen i 3 min.
köpte de idag, fårse om det är bra.

~ shoppat med mamma

har vart i stan hela dagen med mamma, trodde aldrig jag skulle komma därifrån, mamma är ju värre än mig i affärer :p
har skit ont i fötterna, men det gör inge för man blir alltid på bra humör av shopping :) eller hur?!

Gina tricot hade mkt rea nu, så åk dit vettja ;)

de här tröjorna hittade jag på cubus sen ett par leggins från gina & så vart det lite smink.



PUSSS

 

~ god natt

idag har det varit en seg dag, får hoppas på att man kan få lite sömn idag iaf. ska snart göra i ordning det där kvällsteet, men jag har inga höga förhoppningar på att det skulle fungera.
satt rätt länge & läste lite om bloggdesign förut, börjar förstå mer & mer av det :)
imorgon ska mamma & jag hitta på något, men vet inte vad än, blir nog att ta sig ut & övningsköra som jag sagt länge nu jag ska börja med igen :p hoppas det är lite bättre väder imorgon  iaf...

nu har jag tisdag att se fram emot, då ska vi upp till stugan på bröllopsfest. hmm, vad ska man ha på sig?

nae nu ska jag fixa iordning teet & försöka slockna om ett tag så säger god natt nu.




~ trött på regnet




~ ännu en sömnlös natt

under hela veckan har jag inte kunnat somna på nätterna, det är skit jobbigt för hela dagen blir förstörd när man inte orkar göra något!
har ni något tips? ska prova nått kvällste, som jag inte tror på men ska ge det ett försök iaf :p



~ god natt

nu är jag jätte trött & ska gå & lägga mig, somna nästan till filmen. såg på hotel dogs. eftersom jag gillar djur så mkt så var den helt ok, men annars var den för yngre...

puss på er

~ marley and me




  -    filmen var rolig & lite sorglig i slutet.

       men jag trodde den skulle vara bättre.


http://www.filmtipset.se/film/marley-och-me.html


























 


~ filmdags


 
nu har jag lagat till wok grönsaker med couscous ska bli gott, ska sätta mig & se en film nu också, marley and me.

~ 7 juli

idag har det varit en seg dag, cyklat lite & suttit här & kollat runt bara. vet inte vad som händer idag, skulle vara skönt om det blev bättre väder snart, nu är jag trött på regn!

tog lite bilder på miranda igår när hon har rosett i håret & är så underbart söt :)



Tiden går fort & hon har hunnit bli så stor.
Minns när vi kom till BB & hälsade på, hon var det minsta jag sett!
...& hon kan verkligen få en att skratta =)




~

















~ säsongstart för Lipstick Jungle

idag var det säsongstart för denna underbara serie
& det gick inte att missa.

varje måndag kl 21
...så nu vet ni vad jag gör varje måndag vid nio tiden :)



~ 6 juli

trååk väder...
har nyss ätit frukost & kollat våra bästa år :)

helgen har gått otroligt fort, i fredags hände ingenting. var mest hemma.
i lördags åkte vi upp till stugan över dagen, det var skönt! vi tog också hem gamla bettan ( våran husvagn ).
haha, inte många som har husvagn i våran ålder :p
i går åkte vi in till stan & handla lite & sen lämnade emily
de har skaffat en liten katt & den var så söööööt, 9 veckor bara. ville ta med den heeem :)
vill ha en kattt...
älskling & jag ska köpa en bengal sen, det är så fina, älskar leoparder...
iaf sen så skulle J & T tapetsera så jag var hemma med Eve & kolla beverly hills hela kvällen. trevligt! :)

~ Beverly hills



Beverly hills kväll hemma hos eve :)

skriver mera om helgen senare, nu ska jag kolla vidare.



~ åskan är på väg

satt ute på balkongen nyss & såg 2 blixtrar som var långt bort än så länge...
det är så fint & mysigt juuu :D iaf om man är inne ...



~ Pay it forward


 


Det här är en film ni måste se!
Det handlar om en pojke & hans mamma, som har alkoholproblem.
I skolan får de en uppgift, att komma på något som man förändra världen
till något bättre.
Se filmen annars missar ni något!




 




 


~ 3 juli

igår åkte vi till älgsjön med eve, thomas & mirran, det var så skönt att bada, vattnet var inte alls kallt längre :)
nu i helgen skulle vi egentligen åka upp till stugan, men blir nog inte så, kollade vädret & de ska regna hela helgen, om man nu ska tro på det :p vi får väl se vad vi gör...

idag hade jag iaf tänkt mig en storstädning & sen ska jag göra ugnspannkaka,
som alla tjatat på att jag ska göra typ hela veckan...

nae ska jag göra lite kaffe så jag vaknar till lite mera så jag kan sätta igång med städningen.

Ha en bra helg pusssssssss

~ 2 juli

va mysigt de var igår när det åskade :) men skönt att det vart bra väder igen, men lite regn det behövdes... idag har jag tränat lite & nu ska jag plocka ordning lite här hemma i röran. skulle vara skönt att åka & bada idag, fårse om det blir nått av med det!
nu ska jag återgå till städningen, pusssss på er


~ 1 juli I´m back

De senaste dagarna har jag inte haft någon lust eller ork att sitta framför datorn nått...
& nu har jag äntligen badat =) wiiie...


här är några bilder från i fredags innan vi gick ut :)


    ♥          


      ♦     

     ♣    







♥ Tack för en rolig & underbar dag med er


RSS 2.0